Tjänster - Infowire
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Tjänster

Affärsutveckling

De allra flesta företag och organisationer arbetar med affärsutveckling i en eller annan form. Det är viktigt för att kunna skapa framtida intäkter. Hur målmedvetet och i vilken utsträckning man arbetar med den här typen av frågor varierar en hel del. Det finns mycket att vinna på att verkligen avsätta tid och resurser för det här ändamålet. Infowire hjälper företag att systematiskt identifiera nya idéer och utvärdera marknadspotential, ekonomi, interna förutsättningar mm. Ofta finns det redan idag en del idéer om insatser som kan generera nya intäkter i företaget. Det är också idéer som fasas in i vår modell. Självklart sker allt arbete med en hög sekretess.

Strategiarbete

Vi har en lång erfarenhet av att arbete med strategier för företag och organisationer. Behöver du slipa på företagets visioner, strategier, mål eller göra en större revidering då bidrar vi gärna med vår kunskap. Finns det redan visioner, strategier och mål för företaget då är vi den perfekta partnern när det gäller att utforma framgångsrika marknadsstrategier, kommunikationsplaner, utvecklingsplaner, affärsplaner mm. I strategiarbetet lägger vi stort fokus på att samla in och utvärdera relevant omvärldsinformation så att vi kan skapa de allra bästa strategierna för dig.

Digital utveckling

Vi utvecklar också digitala tjänster. Allt från avancerade tjänster till enkla hemsidor. Tillsammans med vårt unika nätverk av IT-specialister och webbdesigners kan vi skapa tjänster i absolut framkant. Har man inte behov av den senaste spetstekniken kan vi även erbjuda andra kostnadseffektiva lösningar. Allt handlar om att hitta en optimal nivå i utvecklingsarbetet som motsvarar det som ska åstadkommas. Det här kräver en del diskussioner för att träffa rätt.

Omvärldsbevakning

Att ha en god kunskap om sin omvärld är avgörande för att nå framgång oavsett i vilken bransch man är verksam. Det är viktigt att identifiera relevanta områden att bevaka. Ofta handlar det om marknaden, konkurrenter, nya tekniska lösningar, nya distributionssätt, samverkan i branschen och en rad branschspecifika områden. Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med omvärldsbevakning. Att ha förkunskaper om branschen är bra, men inte nödvändigt. Med vår modell som bas kan vi snabbt leverera en riktigt bra omvärldsbevakning. Kunderna kan dessutom få resultaten direkt i en egen webbtjänst. Visst, vi har mycket goda kunskaper om en del branscher, bl a byggbranschen, samhällsbyggnad, flygindustrin, litteratur och finanssektorn.

Analysarbete

Siffror och datamängder gillar vi. Här finns ofta nyttig och kärnfull information som inte är så lätta upptäcka men som är oerhört viktig att förstå. Vi genomför alla former av analysarbete. Det kan handla om analyser avseende marknader, kunder, målgrupper, lönsamhet mm. Vi upptäcker gärna det oupptäckta åt dig.

Undersökningar

Vi genomför alla former av undersökningar. Både kvantitativa och kvalitativa undersökningar. T ex marknads- och kundundersökningar, koncepttester, läsarundersökningar, reklammätningar, användartester på nätet, medarbetarundersökningar, fokusgrupper, djupintervjuer mm. Vi kan undersökningar och har en lång erfarenhet inom området. Utmärkande för vårt arbete är att vi lägger stor kraft på att skapa tillförlitliga resultat och presentationer som är lätta att förstå. Sådant som urval, metodik, frågekonstruktion och svarsfrekvens är områden som är ytterst väsentliga för oss. Det är grunden för tillförlitliga resultat.

Extern marknadsavdelning

Du kanske är ett mindre företag och känner att det antagligen finns mer för er att göra inom marknadsområdet, men att tiden inte räcker till. En möjlighet kan då vara att låta Infowire bli din externa marknadsavdelning. Du får tillgång till vår gedigna och långa erfarenhet av att arbeta med marknadsfrågor och kan själv bestämma hur ofta behöver vår hjälp. Låter det intressant. Hör i så fall av dig till oss så berättar vi mer.

TA NÄSTA STEG

Flytta fram dina positioner. Det är enkelt att komma igång.

 • 1. Kontakta oss

  Berätta vad du vill ha hjälp med eller åstadkomma.

 • 2. Möte

  Vi träffas och diskuterar aktuella frågeställningar.

 • 3. Projektplan

  Vi tar fram förslag till aktiviteter och projektplan.

 • 4. Uppstartsmöte

  Stämmer av alla detaljer innan start.

 • 5. Vi är igång

  Projektet startar.